Через ревнощі: На Закарпатті 22-річний молодик зарізав підлітка

На Закарпатті чоловік вдарив ножем у груди неповнолітнього хлопця на ґрунті ревнощів. Від отриманих травм потерпілий помер в реанімації. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

“7 січня, о 20.35 год до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення госпіталізовано неповнолітнього хлопця, жителя смт. Буштино, з проникаючим пораненням грудної клітини. Хлопця врятувати не вдалось, від отриманих травм він помер”, — йдеться у повідомленні.

Вказано, що поліція швидко встановила попередні обставини злочину та затримали зловмисника.

“Правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження, на ґрунті ревнощів, спричинив загиблому 22-річний мешканець с. Руське Поле. Інцидент трапився на вул. Молодіжній у смт. Буштино близько 19-ої години. Після нанесення ножового поранення правопорушник з місця події втік. Правоохоронці розшукали його у сусідньому селищі, у родичів”, — зазначили у відділі комунікації.

Повідомляється, що чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Вказано, що вирішується питання про повідомлення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення