Приставали до дівчат та виламали двері: п'яні гравці "Колосу" влаштували безлад в поїзді

Кілька гравців футбольного клубу "Колос" під дією алкоголя влаштували у вагоні поїзда Ужгород-Київ безлад. Один з них навіть виламав двері в сусіднє купе, в якому їхали молоді дівчата. Про це пише "Обозреватель" у вівторок, 20 квітня.

Інцидент стався ще 4 квітня. За даними видання, Володимир Лисенко, Вадим Мілько, В'ячеслав Чурко і ще один невідомий футболіст "Колоса" поверталися поїздом з матчу, де зіграли в нічию.

Хлопці розпивали спиртні напої і приставали до дівчат із сусіднього купе, які поверталися до Києва з похорону подруги. За словами постраждалих, Лисенко навіть виламав двері. Одна з дівчат впізнала в футболістах гравців "Колоса". Пізніше їх особистості ідентифікували по фото на офіційному сайті ФК.

Також одна з постраждалих розповіла про те, що трапилося:

"Коли ми сіли в поїзд, побачили, що в сусідньому купе п'яні хлопці. Попросили провідницю попередити їх, щоб вони постаралися поводитися тихіше - адже вони з самого початку почали стукати нам в стіну. Мабуть, хотіли познайомитися. Але ми ні з ким не знайомимося. Троє з нас - заміжні, мають дітей, та і поверталися ми не з розважальної прогулянки. Хотіли відпочити".

Зазначається, що хлопці кричали через що заснути було неможливо.

"Близько другої ночі один з них просто виламав наші двері. Дві дівчинки, які були на нижній полиці, намагалися її утримати, а я дзвонила провідниці"- поділилася дівчина.

Вона додала, що пізніше прийшли правоохоронці, проте "нічого не зробили".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення