"Притча во язицех": телеведуча висміяла "гучну перемогу" в будівництві Керченського моста

Будівництво так званого мосту через Керченську протоку окупаційними властями Росії продовжує залишатися загальним посміховиськом.

Про це в заявила журналіст, телеведуча і блогер Лариса Волошина.

"Росіяни поставили лавочку, на якій можна сидіти і спостерігати за Кримським мостом. Тобто, у них є велика перемога - лавочка на воду, де буде міст. Насправді Кримський міст - це притча во язицех. У нас у Харківських угодах було прописано будівництво цього моста. У нас до цього було кілька спільних проектів щодо Керченського мосту. Це дуже дорогий проект, і як кажуть експерти він - неможливий", - наголосила блогер.

Також вона зазначила, що раніше льодом уже був зруйнований міст, побудований після звільнення півострова від фашистів у 1944 році.

"Я хочу нагадати, що так званий Кримський міст існував. Ще під час Ялтинської конференції Сталін, Рузвельт і Черчілль їхали по цьому мосту. Там був поїзд по мосту, але він був зруйнований. Ну не хоче природа зв'язку Кримського півострова з Росією", - додала Волошина.

"Я думаю, що росіяни просто намиють грошей на Керченському мосту. Теж цікава історія, що кримчани дуже хотіли працювати будівельниками на цьому мосту, але Росія зобов'язала саме російських будівельників. І там була велика кількість повідомлень, що людям просто не платять зарплату, оскільки Ротенберг (наближений до Путіна власник фірми-підрядника будівництва. - Ред) під санкціями і там ішла постійна текучка кадрів", - підсумувала телеведуча.

Раніше Волошина заявила, що більшість жителів окупованої частини Донбасу не хочуть виконання умови Мінських домовленостей щодо особливого статусу для їхнього регіону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення