"ПриватБанк" призупинив купівлю та продаж готівкової валюти: що потрібно знати

"ПриватБанк" призупинив купівлю і продаж готівкової валюти та перевів її в онлайн. Готівкова гривня у касах і банкоматах є.

Це зроблено на період карантину через коронавірус і до відновлення міжнародного авіасполучення й постачання до України валютних банкнот з-за кордону. Про це йдеться в заяві на сайті банку.

"З 18 березня ПриватБанк проводитиме валютообмінні операції для клієнтів фізичних осіб у безготівковому форматі через мобільний банк Privat24, вебверсію Приват24 та мережу терміналів самообслуговування", – сказано в повідомленні.

Готівкову валюту у касах ПриватБанку без обмежень зможуть отримати власники валютних депозитів, строк дії яких завершується, за попереднім замовленням валютних коштів.

Будь-які операції з готівковою гривнею (як у касах банку, так і мережі банкоматів) проводяться у звичайному режимі.

Установа закликає клієнтів користуватися мобільним додатком, щоб не ходити до відділень та знизити ризик захворіти на коронавірусну інфекцію.

"За допомогою мобільного банку можна проводити будь-які платежі, надіслати або отримати грошові перекази, поповнити мобільний номер та отримати ще понад 100 послуг (серед яких – підключення до державних сервісів, купівля квитків, запис до лікаря та навіть замовлення доставки їжі чи квітів)", – повідомили на сайті банку.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення