Привернув Моссад: стало відомо про ще один кричущий вчинок Вайнштейна

 Обозреватель

Топ-продюсер кіноіндустрії США Харві Вайнштейна, навколо якого розгорівся гучний секс-скандал, збирав секс-компромат на своїх жертв і влаштовував за ними стеження.

Про це передає The New Yorker.

Щоб стежити за актрисами, до яких домагався, продюсер наймав співробітників таких фірм як Kroll і Black Cube, керівництво останньої складається переважно з колишніх офіцерів Моссада - політичної розвідки Ізраїлю.

Співробітники Black Cube під прикриттям зустрічалися з актрисою Роуз Макгоун, яка пізніше заявила про зґвалтування Вайнштейном. Детективи, видаючи себе за борців за права жінок, вивідували інформацію, яку вона готова була повідомити журналістам.

Також вони спілкувалися із журналістами, що готують публікацію про сексуальні домагання Вайнштейна. Крім цього вони збирали секс-компромат на актрис, до яких приставав продюсер.

Як повідомлялося раніше, на початку жовтня колишні і нинішні підлеглі Вайнштейна, як виявилося, досить відомі актриси Голлівуду, стали одна за одною розповідати журналістам про домаганнях з його сторони. Деякі з них навіть заявили про зґвалтування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення