Про проблеми безпритульних розповіли фотографії, на яких домалювали будинки

У 2015 році в Лос-Анджелесі на вулиці жили близько 44 тисяч осіб — це найбільший показник у США.

З 2013 року він збільшився на 12 тисяч, але точного числа ніхто не знає.

Через це, в кінці минулого року влада міста оголосила надзвичайний стан по бездомності і виділили на вирішення проблеми $100 млн.

У січні на вулиці вийшли близько 7 тисяч добровольців, які зібралися за три ночі підрахувати реальну кількість безпритульних у місті.

Борджес і її колега Сьюзан Нванпка пішли на Вілшир бульвар, одну з головних вулиць міста, і два дні знімали на ній бездомних.

Спочатку вони намагалися робити «безличностную» зйомку, зробивши акцент на «коментарі до контексту», але потім помітили, що на фотографіях все одно помітні відмінні риси: кольорові ковдри, собаки, коляски.

«Наша колективна причетність робить з бездомних міських примар», — говорить Борджес.

Після зйомки вони додали на фотографії контури будинків в різних стилях: Case Study Houses середини минулого століття, A-подібної форми, «органічну архітектуру і т. д.

«Середовище формує наш образ в очах інших людей, але, що ще важливіше, вона формує те, якими ми бачимо себе», — пояснює Борджес.

Серію фотографій присвятили Дарену Борджесу, брату Софії, який більшу частину дорослого життя провів на вулиці і помер у 2014 році у віці 42 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення