"Про Україну забудьте": Жириновський розмріявся про воскресіння Російської імперії (відео)

 Обозреватель

Депутат нелегітимної Державної Думи, скандальний лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що мріє домовитися з президентом США Дональдом Трампом про відродження Російської імперії та включення до її складу України.

Крім того, одіозний політик замахнувся на відновлення кордонів колишнього СРСР. Своїми маразматичними ідеями він поділився в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1".

"Трамп - він ділова людина, він любить гроші, ми зможемо з ним так домовитися, що "Північного потоку" не буде, ми знаємо, куди спрямувати газ, але ми відновимо всі кордони СРСР! І ніхто не писне! У нас знову буде 300 мільйонів населення і 22 мільйони квадратних кілометрів! І за це ми готові з ним про щось розмовляти... І про Україну забудьте! Буде Київська губернія! Житомирська! І про все це ми домовимося з американцями один на один, удвох!" - закінчив свій гарячковий виступ Жириновський.

Крім того, він наголосив, що, на його думку, Росія має співпрацювати з США лише на таких умовах. Якщо ж Вашингтон наполягатиме на її віддаленні від Ірану, Китаю і розриві економічної співпраці з Німеччиною і Європою загалом, то Кремль повинен буде відмовитися від такого партнерства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення