«Пробіг під каштанами» 2020: на старт вийдуть малюки, які вчаться ходити, та собаки

31 травня у столиці пройде 28-й «Пробіг під каштанами» – наймасштабніший щорічний спортивно-благодійний проект в Україні, який з 1993 року є частиною святкування Дня Києва.

Загальний маршрут на 5 кілометрів: вул. Хрещатик – пл. Л. Толстого – вул. В.Васильківська – вул. Саксаганського – вул. Володимирська – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі – вул. Саксаганського – вул. В.Васильківська – вул. Хрещатик. Старт пробігу – о 9 годині.

Формат заходу – це не змагання на результат, а частина великої, доброї справи – популяризація здорового способу життя, взаємодопомоги, соціальної відповідальності та збір благодійних внесків.

Учасники Пробігу підтримують Науково-практичний медичний Центр кардіології та кардіохірургії МОЗ України з 2002 року. За цей час зібрано понад 630 тисяч доларів, на які було закуплено необхідне обладнання та витратні матеріали для реципієнта.

«Важливий факт, яким може пишатися кожен учасник Пробігу: у 2019 році було зареєстровано понад 20 тисяч благодійників, саме стільки немовлят було врятовано за час підтримки Центру кардіології та кардіохірургії», - повідомили у інформаційній службі проекту.

У програмі 28-го «Пробігу під каштанами» заплановано 7 стартів, які відрізняються віковою категорією учасників, дистанцією та форматом участі:

Детальніше про реєстрацію читайте на сайті проекту «Пробіг під каштанами».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення