Продавала гранати: в Донецькій області затримали жінку

 СЕГОДНЯ

В Авдіївці поліцейські затримали жінку, яку підозрюють у продажу гранат в місті. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Донецькій області.

Копи затримали 26-річну жінку при спробі продажу боєприпасів. Як з'ясувалося, в руки затриманої потрапили шість гранат Ф-1. Після цього вона вирішила підзаробити за допомогою продажу боєприпасів

"Наразі стосовно зловмисниці відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України", - розповіли в поліції і відзначили, що чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше схованку з військовими засобами ураження виявили співробітники СБУ на Херсонщині. А в прифронтовому місті Новотроїцькому співробітники поліції і Служби безпеки України виявили в одному з покинутих будинків великий арсенал боєприпасів.

Також ми повідомляли про те, як в Маріуполі Донецької області правоохоронці виявили схованку зі зброєю, яку було вкрадено з військової частини в Криму під час анексії півострова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення