Прогули депутатів: квартири задарма та величезну зарплату вони отримали вчасно?

Вчора спікер Верховноі Ради А. Парубій достроково закрив засідання у зв язку з недостатньою кількістю депутатів у залі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав журналіст та автор проекту Надзвичайні новини Костянтин Стогній.

"А квартири задарма в Києві, величезну зарплату та пільги, що не снилися простому украінцю, вони отримали вчасно? Чому Парубій не закрив достроково доступ ледацюг до мільйонних збільшень на утримання ВР та підвищення утримання помічників нардепів?! "Тому що війна" чи "кремль заважає"? - задає питання журналіст.

Сьогодні в ВР очікується насичений день: парламентарі планують розглянути низку законопроектів у соціальній сфері - щодо соціального забезпечення сімей учасників АТО, реформування і підтримку рибної та літакобудівної галузей, фінансування ремонту доріг, а також законопроект щодо сприяння видобутку нафти і газу в Україні.

Крім того, депутати розглянуть питання надання притулків бомжам, а також кілька документів в сфері кредитування, ринків електроенергетики.

Нагадаємо, що минулого тижня засідання парламенту не проводилися або закривалися дочасно через блокування трибуни і президії парламенту

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення