Прокляте місце: в мережі розкрили "містичні" деталі жахливої ДТП з автобусом під Житомиром

 Апостроф

Завідувач травматологічного відділення в Житомирській області Анатолій Благодир заявив, що місце, де сталася масштабна аварія, "прокляте".

Через велику кількість ДТП село Великий Молодьків Новоград-Волинського району Житомирської області має погану славу. Масштабна аварія 22 вересня із 9-ма загиблими закріпила цей статус.

Завідувач травматологічного відділення Новоград-Волинського територіального медичного об'єднання розповів, що минулого тижня лікарям вдалося врятувати хлопця, який потрапив в аварію на тому ж місці.

Однак, за словами лікаря, життю постраждалих в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою вже нічого не загрожує. Семеро людей зараз знаходяться в травматології, ще троє в реанімації в стані середньої тяжкості.

Водія вантажівки, якого також доставили в лікарню з травмами, перевели в палату з ґратами, з ним зараз розмовляють слідчі.

Крім того, спікер Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко повідомила, що підозрюваний в скоєнні смертельного ДТП водій DAF з напівпричепом був затриманий правоохоронцями за ст. 208 КПК України.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За словами пасажирів, автобус ламався 4 рази ще по дорозі в Яремче, вперше - на виїзді з Житомира. Після повернення додому водій зупинився, щоб замінити колесо транспортного засобу, коли в нього в'їхала вантажівка.

"Таке враження, що стався вибух. Автобус затрясло, вікна повибивало" - описують момент зіткнення пасажири автобуса.

За словами очевидців, найбільше загиблих і постраждалих виявилося серед тих, хто стояв ззовні біля автобуса.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення