Прокуратура обшукує кабінет голови Київської облради

 Лівий берег

Співробітники прокуратури Київської області прийшли з обшуком до кабінету голови Київської облради Ганни Старикової. Про це повідомила прес-служба "Батьківщини", яку представляє Старикова.

"Сьогодні вранці представники прокуратури разом із представниками управління СБУ у Києві та Київській області намагаються потрапити в мій кабінет, не дивлячись на те, що в судовому рішенні, яким вони керуються, ні Київська обласна рада, ні голова Київської обласної ради не згадуються", - заявила Старикова.

Силовики керуються рішенням Печерського суду за фактом кримінальної справи, де фігурує керівник юрвідділу облради, якого підозрюють у шахрайстві. У рішенні суду місцем його роботи вказано кабінет №742, який насправді займає Старикова.

"Жодних запитів від прокуратури про розподіл службових кабінетів у Київську обласну раду не надходило. Цілком очевидно, що суд міг би легко дізнатися, що цей кабінет не належить юристу. Тому я вважаю, це судове рішення - формальна підстава, щоб обшукати саме мій кабінет", - зазначила голова Київської облради.

Вона пов'язує спробу обшуку з ініціативою Київської обласної ради у боротьбі з нелегальним видобутком піску в Київській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення