Проломив голову: на Луганщині чоловік жорстоко вбив безхатька

У місті Лисичанськ правоохоронці затримали підозрюваного в вбивстві 40-річного чоловіка, який був безхатьком. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на Нацполіцію.

Так, 10 жовтня о 22.04 до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ШМД про те, що біля будинку № 324 по вул. В. Сосюри м. Лисичанська виявлено труп невідомого чоловіка з ушкодженнями голови.

Співробітники слідчо-оперативної групи та оперативники Управління карного розшуку після проведення першочергових слідчих дій, а саме - огляду місця події, в ході проведення оперативних заходів встановили особистість загиблого. Ним виявився 40-річний місцевий чоловік, який не мав свого житла, тобто був безхатьком.

Встановивши обставини події, оперативники вийшли й на чоловіка, який підозрюється у вбивстві. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець.

Наразі, в рамках відкритого кримінального провадження під процесуальним керівництвом прокуратури вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 КПК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення