Пропонував знайомим секс з власними дітьми: на Київщині судитимуть батька двох неповнолітніх дівчат

На Київщині правоохоронці викрили зловмисника у примушуванні неповнолітніх до статевих зносин. Про це повідомляє Нацполіція.

Кіберполіцейські встановили, що батько двох неповнолітніх дівчат був режисером протиправного контенту, а cтворені відео він продавав у мережі. Крім цього, зловмисник пропонував своїм знайомим за гроші вступити у статеві зносини з його неповнолітніми доньками.

Зазначається, що у вересні 2019 року обвинувальний акт стосовно дій батька було скеровано до суду. Наразі судовий розгляд триває.

Також правоохоронці встановили, що 53-річний мешканець Київської області, за домовленістю з батьком неповнолітніх, вчиняв відносно них дії сексуального характеру.

Дії останнього кваліфіковано за ч. 1 ст. 155 (Вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголосили про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення