Проректор київського університету обматюкав фахівця з виявлення корупції (відео)

Проректор Національного транспортного університету Олександр Булах зірвався на спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції Артема Щербатюка, тому що той розпочав розслідування корупційної схеми, до якої причетний педагог.

Відповідне відео хамської поведінки проректора оприлюднили на Youtube-каналі "TN C".

Влітку 2019 року Щербатюку повідомили, що є корупційна схема на списання палива університету. Сотні тисяч літрів бензину, які закуповує виш, списуються на проїзди машин. Проте автомобілі стоять на місці, а за документами – мотають сотні кілометрів у день.

Щербатюк, використовуючи свої посадові повноваження, ознайомився з журналом виїзду\заїзду службових авто і сфотографував його, після чого його викликали до Булаха.

"Що ти за х*йню несеш?", "Хто ти такий, бл*ть, чуєш? Ти що зірочку зловив?", "Ти просто в цьому житті ще ні*уя не бачив і починаєш мене лікувати ще", – такі фрази викрикував Булах Щербатюку.

Під час розмови проректор зізнався, що йому декілька років тому вдалося закрити розслідування правоохоронних органів проти доведеної корупційної справи одного з викладачів-хабарників НТУ. Також Булах погрожував Щербатюку і наголосив на тому, що він "або з ними, або проти них".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення