Просив $1100 за "непридатність" до військової служби: на Хмельниччині затримали полковника ЗСУ

Полковник Збройних Сил України отримав 1100$ від двох місцевих жителів за підтвердження "непридатності" двох місцевих мешканців до військової служби. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Цю суму неправомірної вигоди хотів надати своєму колезі – підполковнику ЗСУ. Таким чином чоловік хотів вирішити питання щодо визнання двох громадян непридатними до проходження військової служби з подальшим зняттям їх з відповідних обліків.

Викрили злочинну діяльність військовослужбовця оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області з колегами-правоохоронцями. Зловмисника затримали «на гарячому» під час передачі раніше обумовленої суми неправомірної вигоди. 1100$ вилучено на місці.

Слідчі дії наразі тривають. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення