Протести у Києві: у центр стягнули поліцію і Національну гвардію

Столична поліція і військовослужбовці Національної гвардії перейшли на посилене чергування у центрі Києва у зв'язку з масовими акціями протесту. Нагадаємо, що у середу, 12 лютого, в урядовому кварталі мітингують міжнародні перевізникиі маршрутники.

"Наразі на вулиці Грушевського біля КМУ (Кабінету Міністрів України – ред.) припарковано 48 транспортних засобів для перевезення пасажирів та тягачів. Окрім цього, на декількох в’їздах до столиці сформовані колони вантажного транспорту, які також планують приєднатися до проведення акції у центрі Києва. Поліцейські проводять із водіями профілактичні бесіди для запобігання транспортного колапсу у столиці", – йдеться у повідомленні пресслужби столичного главку Національної поліції.

Учасників акції протесту закликали не порушувати громадський порядок.

Проїзд на вулиці Грушевського, де розташована будівля Кабміну, наразі ускладнено.

Зазначимо, що водії фур вийшли на акцію протесту у зв'язку з багатоденними простоями на кордоні і браком дозволів на міжнародні автомобільні перевезення. Люди скаржаться на те, що електронна програма бронювання дозволів на міжнародні автомобільні перевезення, яка почала працювати з січня цього року, недосконала і привела до черг на кордоні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення