Протести у Полтаві проти евакуйованих з Уханя: у хід пішли БТРи (відео)

У селищі Нові Санжари Полтавської області силовики намагаються за допомогою важкої військової техніки прибрати з проїжджої частини автомобілі протестувальників проти розміщення евакуйованих з Уханя українців.

Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews, публікуючи відповідне відео з місця подій.

"Поліція спільно з Нацгвардією і при використанні важкої військової техніки, під крики протестуючої юрби, намагається прибрати автомобілі протестувальників з проїжджої частини", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в селищі перебувають багато силовиків у повній екіпіровці і БТР для придушення протестів.

У Нацполіції області повідомили, що для припинення правопорушення працівники поліції встановили більш як 10 найбільш агресивно налаштованих людей, "роз'яснили їм юридичні наслідки вчинення протиправних дій і провели превентивні бесіди".

Тим часом голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов також прибув у Нові Санжари.

Глава області зустрівся з місцевими активістами і депутатами місцевих рад, йдеться на сторінці Полтавської ОДА у Facebook.

"Зараз розбираємося в ситуації. Закликаю бути зваженими і стриманими, не панікувати. З Китаю в Україну повертаються наші співгромадяни. Кожен міг опинитися на місці тих людей. Вони повертаються додому. Це чиїсь діти, батьки, рідні. Всіх перевірили китайські і вітчизняні медики. І в жодного немає симптомів гострої респіраторної інфекції", - зазначив Синєгубов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення