Протестувальники перекрили Одеську та Бориспільської траси в Києві

 Канал 112

Активісти частково заблокували Одеську та Бориспільської траси в Києві. Про це повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна".

За словами кореспондента, на Бориспільському КПП зібралось близько 35 чоловік. За їх словами, до обіду їх кількість має збільшитися.

"Люди заблокували дві смуги руху, підпалили шини і принесли ще шини, але підпалювати їх поки не будуть. Тут в основному автомобілі з іноземною реєстрацією, з номерами литовськими, польськими та номерами Словаччини. Ситуація спокійна, порядок забезпечують кілька патрулів поліції, вони не перешкоджають акції", - повідомив кореспондент.

Зазначається, що рух по Бориспільській трасі є, але по напрямку до центру столиці вже є пробка.

Кореспондент телеканалу "112 Україна", який знаходиться на Одеській трасі в Києві, повідомляє, що там акція протесту почалася в 07:00. Поки все проходить спокійно, правоохоронці не зареєстрували жодних правопорушень.

"Мітингувальники частково блокують рух на одеській трасі, зайняли щонайменше дві смуги руху, третя смуга вільна. Є пробки, незадоволені водії виходять до мітингувальників. Сюди також принесли кілька десятків шин. Мітингувальники збираються палити їх в 09:00", - сказав кореспондент.

Відзначимо, 22 грудня 2016 р. вКиєві автомобілісти частково перекривали вулицю Грушевського з вимогою притягнути увагу до законопроекту № 5567 про врегулювання транзиту, тимчасового ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією для особистого користування. За словами учасників мітингу, документ дозволить водіям законно їздити на автомобілі з іноземною реєстрацією за певну плату.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення