Проти Олексія Мочанова відкрили кримінальну справу

 Facebook

Здійснилося. Кримінальне провадження відносно А.Мочанова у Солом'янському РУ ГУ МВСУ в м Києві. Деталі - пізніше. Про це на своїй сторінці у Facebook написав телеведучий, громадський діяч та волонтер Олексій Мочанов.

"Сходив на допит до слідчих, у яких то обід, то пронос,то золотуха. Вірніше - намагався сходити. Малолітній сержантик на вході РВВС видав мені о 13:03: - слідчі пішли на обід. Війна війною, а обід за розпорядком! На моє спокійне запитання "Де воював, коли і з ким, щоб повчати про війну і обід?" -це тіло видало "Я не дебіл, щоб воювати. Атошнічайте самі, Рембо Х**ві!"

Не побилися. Все-таки райвідділ, в майбутньому аж Поліцейський участок! Про деталі конфлікту, в якому з мене хочуть зробити крайнього - пізніше.

Я Справедливості та Правди - доб'юсь. Мені пропонують піти на мирову. Не буде, хлопці. Скільки б зв'язків не включав мій візаві в РВВС. Міліція каже, що хоче розібратися у справі досконально. Тільки обід заважає. Я за. Повернутися живим додому з реальною передовій - це навіть не пів-справи. Навряд чи третина. А вдома починається громадянка. Життя, в якій кожен варіант - подія",- написав Мочанов

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення