Проти поліцейського розпочато службове розслідування: біля Кабміну журналісту зламали техніку

Через конфлікт між поліцейськими та журналістом відносно патрульного розпочато службове розслідування. Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

"Сьогодні, під час проведення акції протесту біля Кабінету Міністрів України, сталась конфліктна ситуація між журналістом та патрульними батальйону тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, патрульні попросили журналістів звільнити пагорб біля місця проведення акції. Один з журналістів відмовився покидати визначену територію, залишився на місці та продовжив проводити прямий ефір. Розпочалась словесна перепалка між інспектором та журналістом, під час якої один з патрульних застосував до представника преси фізичний вплив — взяв його за руку та відвів з місця. Деталі події встановлюються. Відносно дій поліцейського розпочате службове розслідування.

За інформацією постраждалої сторони, поліцейські напали на журналіста "Громадського" Богдана Кутєпова і зламали його техніку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення