Протягли сходами і зламали хребець: у Росії трапився страшний інцидент в ТЦ

 Обозреватель

У Новоросійську (Росія) в одному з торгових центрів охоронці протягли 15-річну дівчинку по сходах, зламавши їй хребець.

Як повідомила мати постраждалої, у її дочки стався конфлікт з охороною, після чого вони застосували силу, пише "Комсомольская правда" (щоб подивитися відео інциденту, проскрольте до кінця сторінки).

"Нам поставили діагноз "Закритий перелом поперекового хребця". І додали, що у дівчинки "Посттравматичний сколіоз поперекового відділу хребта, виражений больовий синдром", - зазначила вона.

"І охоронці ще стверджують, що моя дочка зіграла на камеру - спеціально повалилася на підлогу під час зйомки. Виходить, моя дитина завдала собі травму спеціально для того, щоб їх підставити?! Моя дочка зараз насилу пересувається і не може сидіти без болю, її звільнили від занять в школі і прописали курс лікування. Коли Юля одужає, сказати поки важко ", - додала мати.

У регіональному відділенні Слідчого комітету РФ повідомили, що за фактом події буде проведена перевірка, матеріали вже запросили у поліції.

За попередньою інформацією, конфлікт між дівчатами-підлітками і охоронцями ТЦ виник через те, що школярки шуміли. Охоронців вже усунули від роботи і позбавили ліцензій.

Як повідомлялося в Росії розгорівся скандал через відео, на якому близько 20 осіб б'ють трьох підлітків: люди в масках і фанатських шарфах накинулася на хлопчаків після того, як ті конфліктували з продавщицею одного з кіосків

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення