"Провокують на війну": сенатор Ради Федерації Росії пригрозив Україні (відео)

Сенатор Ради Федерації Росії Ігор Морозов заявив, що країна-агресор не має наміру терпіти затримання Державною прикордонною службою України російського риболовецького судна в Азовському морі (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Він заявив, що вважає це спробою спровокувати Російську Федерацію на війну. Свою думку Морозов озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Він зазначив, що переконаний в тому, що Україна діє, дотримуючись певних настроїв західних країн і намагається у всьому їм догодити.

"Абсолютно зрозуміло, що Україна зараз знаходиться у фарватері тієї антиросійської політики, яку проводить, в першу чергу, США і яка підтримується Заходом. І всі дії, які спрямовані з того чи іншого азимуту, Україна підхоплює і намагається показати свою затребуваність на цьому напрямку. Ви хочете проводити навчання НАТО - будь ласка, ось вам територія, ви хочете, щоб ми продовжували нехай тепер не АТО, а іншу військову операцію - дайте нам летальну зброю, вислати дипломатів - ми відразу в посиленому варіанті. Але цього мало - нам потрібно спровокувати Росію на війну", - висловився він.

Сенатор Ради Федерації РФ додав, що ситуація із затриманням російського корабля у водах Азовського моря нібито є частиною цієї стратегії, яка не обіцяє Україні нічого хорошого.

"Ось це піратство, яке сьогодні Україна відкрила в Азовському морі, - це дуже поганий крок для неї в першу чергу, тому що ми цього терпіти не будемо", - підкреслив Морозов.

Крім того, він пообіцяв звільнити затриманих членів екіпажу, діючи при цьому "в правовому полі, в якому Росія перебувала завжди".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення