Путін на підборах: у мережі сміються (фото)

Президент Російської Федерації Володимир Путін шокував навколишній світ своїм, м'яко кажучи, екстравагантним зовнішнім виглядом, передає facenews.ua.

Дивина в манері російського політика одягати зауважив відомий блогер фашиків Донецький, який опублікував відповідну фотографію в своєму Twitter-акаунті.

Глава Кремля, цілком ймовірно, має якусь таємною пристрастю до несподіваного епатажу. Дуже складно пояснити, чому періодично Володимир Путін то занадто довгі штани надіне, то піджак явно не за розміром. І це не кажучи про типові прояви так званого «чоловічого характеру» - мова про фотографії з оголеним торсом або позування в кабіні надзвукового винищувача.

Втім, одна справа - демонструвати електорату свою чоловічу спроможність. Володимир Путін намагається продемонструвати, що в Росії сильна і впевнена в собі «цар», як то кажуть, «ворогам на заздрість». Можна було б припустити, що це вимушена роль. Але вкрай складно пояснити, чому Володимир Путін раптом то дитині дивні знаки уваги надасть, то не підходить чоловікові взуття одягне.

На фотографії, опублікованій фашиків Донецьким, Володимир Путін зображений у взутті, яка більше підходить гламурної світської левиці, а не главі ядерної держави.

Користувачі інтернету оцінили прагнення Путіна до прекрасного, залишивши чимало пам'ятних коментарів до фото.

«На лабутенах верб ох ** тільних штанях», «Дожили, в хід пішов вже двійник - жінка», «Невже вирішив підлогу змінити?», «Ребрендинг влади по-російськи», «Страшно подумати, що він одягне в наступний раз» , «костюмер, напевно, вже заслали на рудники», «Такий фасон нині не в моді», - написали користувачі в коментарях.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення