Путін пообіцяв вигнати сотні американських дипломатів

 Обозреватель

Президент Росії Володимир Путін назвав кількість американських дипломатів, які повинні покинути країну-агресора. Йдеться про 755 представників США.

Про це йшла мова в інтерв'ю глави держави-агресора пропагандиста Володимиру Соловйову.

"Чому зараз? Тому що американська сторона зробила нічим не спровокований, що дуже важливо, крок на погіршення російсько-американських відносин: за незаконними обмеженнями, за спробу впливати на інші країни світу, в тому числі на своїх союзників, які зацікавлені в розвитку і збереженні відносин з Російською Федерацією. Ми досить довго чекали, що, може бути, щось зміниться на краще, живили таку надію, що ситуація якось зміниться. Але, судячи з усього, якщо вона і зміниться, то не скоро. Я зараз не кажу про резони внутрішньополітичного характеру всередині самих Сполучених Штатів. Але ми повинні, я порахував, показати, що ми теж вже без відповіді нічого залишати не будемо ", - заявив Путін.

За його словами, що стосується інших можливих заходів або "того, багато це чи мало, з точки зору роботи дипломатичного відомства це цілком відчутно". "Тому що тисяча з гаком співробітників - дипломатів та технічних працівників - працювали, до сих пір ще працюють в Росії, 755 повинні будуть припинити свою діяльність в Російській Федерації", - вважає президент РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення