Путін розповів про своїх дочок

 Дождь

Путін розповів, що в різний час «читав різні речі» про своїх дочок. «Зовсім недавно стверджували, що дочки отримують освіту і живуть за кордоном. Тепер, слава богу, ніхто про це не пише. Це правда: вони живуть в Росії і ніколи нікуди не виїжджали. Вони навчалися тільки в російських вузах», — сказав президент.

У той же час, за його словами, «це не означає, що вони не мають контактів з колегами [за кордоном]».

За словами Путіна, його дочки «роблять перші кроки в своїх кар'єрах, але досягають хороших успіхів». Він також зазначив, що вони не займаються бізнесом і політикою.

Путін не спростував, але і не підтвердив чутки про те, що Катерина Тихонова — його дочка. Він зазначив, що «це гарна ініціатива ректора», яка «полягає в тому, щоб поєднати можливості вищої школи і науки з потребами підприємств і народного господарства».

Катерина Тихонова — російський громадський діяч, заступник проректора МДУ, керівник Центру національного інтелектуального резерву МДУ і голова фонду «Иннопрактика», який спільно з університетом реалізує масштабний інвестиційний проект по створенню в Москві науково-технологічної долини на Воробйових горах. Вона також є дуже небідною жінкою.

ЗМІ писали, що Катерина Тихонова — дочка Володимира Путіна. Це припущення висунув журналіст і письменник Олег Кашин. За його словами, підтвердженим анонімним джерелом Reuters, Тихонова взяла псевдонім по батькові бабусі Катерини Тихоновны Шкрябиной. Пізніше даний факт з посиланням на неназвані джерела підтвердило агентство Bloomberg...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення