Путін вже боїться свого оточення, – Чорновіл

 Канал 24

Кремлівська еліта в оточенні Володимира Путіна по-різному ставляться до дій Росії в Україні. При цьому дехто навіть скаржаться, але "цар" – президент Володимир Путін - поки не чує.

Про це заявив політичний аналітик, експерт з питань міжнародної політики Тарас Чорновіл

"Думки кремлівської еліти (щодо подальших дій країни по Україні), зрозуміло ж, можуть бути кардинально різними. Олігархи, великий бізнес, безумовно, зацікавлені в припиненні бойових дій на Донбасі і у виведенні російських військ. Ця авантюра принесла їм тільки втрати", – вважає експерт.

При цьому ті, хто "паразитують» на армії і силових структурах, виступають за продовження війни.

"В умовах гарнізонного життя і звичайних навчань багато не вкрадеш, а під час війни на чужій території відкривається золоте дно", – пояснив Чорновіл.

При цьому він додав, що Путін мало зважає на думки свого оточення, адже Росія - не демократична держава.

"Зараз Путін побоюється і навіть боїться свого ще недавно дружнього оточення. Навіть представники так званого "Кооперативного Озера" сьогодні не можуть потрапити до нього на прийом і вплинути на його рішення…Мені чомусь Путін нагадує Гітлера у другій половині 1944 року. Всім все було ясно, тільки він жив в своїх ілюзіях, і ніхто не наважувався вказати йому на фаталізм його рішень. Ті, хто ризикнули, дорого за це заплатили", – нагадав аналітик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення