Радіокомпанія звільнила шеф-редактора за пости у Facebook

"Радио Вести" припиняє співпрацю з Іриною Гавриловою у зв'язку з її публічними висловлюваннями на особистій сторінці у соціальній мережі.

Про це заявляє прес-служба радіостанції.

"У зв'язку зі зверненням колективу "Радио Вести" до керівництва Медіа-холдингу "Вести Украина" з листом, у якому акцентувалася увага на репутаційних ризиках, викликаних публічними висловлюваннями Ірини Гаврилової на особистій сторінці в соціальній мережі, ухвалено рішення припинити з нею співпрацю", – йдеться у повідомленні.

"Радио Вести" наголошує, що думка окремих журналістів і співробітників може не співпадати з думкою редакції.

"У своїй роботі колектив радіостанції керується засадами журналістських стандартів, об'єктивної різнобічної подачі інформації й висвітленням декількох точок зору", – зазначає компанія.

"Детектор Медіа" зазначає, що нещодавно на "Радио Вести" змінилося керівництво: генеральним продюсером став Віталій Докаленко, а шеф-редактором – Ірина Гаврилова.

Висловлювання Гаврилової у Facebook про Майдан, учасників АТО, ЛГБТ-спільноту, її співпраця зі сепаратистськими сайтами стали приводом для обговорення її призначення в журналістському середовищі й серед активістів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення