Радник Порошенко прогнозує швидку війну за Крим

 Дзеркало тижня

Радник президента України Петра Порошенка Володимир Горбулін закликав використовувати силу для врегулювання конфлікту в Донбасі і повернення Криму під контроль Києва. Про це Горбулін написав в статті на сайті ZN.UA.

«Поступово вичерпується потенціал дипломатичних засобів вирішення проблем донбаського конфлікту і анексованого Криму. Власне, цього потенціалу залишилося не більше ніж на два-три роки. І незабаром гостро постане питання активного та ефективного залучення іншого інструменту зовнішньополітичної діяльності-збройних сил», — зазначив Горбулін, який є також представником України в політичній підгрупі контактної групи по Донбасу.

На думку радника глави держави, «звільнення» територій може зайняти досить тривалий час і відбутися тільки при сприятливій можливості, коли «Україна зміцніє, РФ ослабне, а західні союзники будуть готові підтримати війну українського народу».

«Поки що така можливість не з'явиться, головним засобом тиску на загарбників та їх прислужників буде залишатися блокування окупованих територій», — додав Горбулін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення