Ракетна атака з "прильотами" на Дніпро і Суми: з’явилось відео, як наша ППО знищує россійський металобрухт

Сьогодні близько 03:50 під Дніпром пролунали потужні вибухи. Про це повідомили у місцевих телеграм-каналах. У цей час абсолютно по всій території країни лунала повітряна тривога.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко підтвердив, що сили ППО збили 6 ворожих ракет з 7. Унаслідок одного "прильоту" у Покрові постраждалих, за попередньою інформацією, немає.

"Сусід" "дружньо" скерував на нас 7 ракет. 6 з них наші військові збили - над Дніпром та Синельниківським районом. У Дніпрі уламки збитої ракети спричинили загоряння. Рятувальники вогонь приборкали. Ніхто не постраждав. У місті Покров "приліт" у приватний сектор. Зруйновані кілька будинків, ще у кількох повибивало шибки. Від вибуху сталася пожежа", - поінформував Резніченко.

Мешканці Дніпра зняли на відео вранішню атаку - проліт ракет над містом, та момент їх збиття нашою ППО.

Також з соцмереж стало відомо, що так само близько 4 години ранку пролунали 4 вибухи у Шостці Сумської області - там був "приліт". Станом на зараз голова Сумської ОВА Дмитро Живицький не надав офіціальної інформації щодо ракетної атаки, об’єкту, де сталась пожежа, та чи є постраждалі унаслідок вибуху.

У свою чергу міський голова Шостки Микола Нога повідомив, що на світанку російські окупанти випустили дві ракети по місту Шостка.

"Близько 4-ї години ранку нашу громаду рашисти обстріляли двома ракетами! Пожежа локалізована! Працює комісія з уточнення збитків", - написав мер у соцмережі.

Інформацію про об'єкт влучання поки не розкривають. Чи є постраждалі та жертви, наразі не повідомляється. Місцеві мешканці переповідають, що від потужних ударів повилітали шибки в навколишніх будинках.

У Білій Церкві Київської області також прогримів вибух. "Прильоту" не було, швидше за все, відпрацювало ППО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення