Range Rover замміністра енергетики викрили у безглуздій аварії на Андріївському узвозі (відео)

Власником Range Rover АА5534ВХ, який біля Андріївської церкви на швидкості в'їхав в болларди, є заступник міністра енергетики України, екс-замголови "Нафтогазу" Ігор Діденко, хоча автівка оформлена на іншу людину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє група "Герой парковки".

"15 липня о 17.58 був розбитий боллард біля Андріївської церкви. Винуватець події, водій чорного Range Rover АА5534ВХ, на швидкості в'їхав в болларди, що піднімалися, пошкодивши стовпчики і свій автомобіль. Від удару спрацювали дві подушки безпеки, водій продовжив рух. Поліцію водій викликати не став", - йдеться у повідомленні.

Після зіткнення пошкоджений автомобіль півтори години стояв в межах пішохідної зони Андріївського узвозу. Приблизно о 19.30 до нижнього болларда під'їхав чорний Mercedes АА2278АЕ (імовірно, належить ТОВ "Нафтогазообслуговування"), а потім евакуатор. З боку пішохідної зони вийшов чоловік, одягнений в червону футболку (людина на кермом Range Rover була у сірій) і разом із водієм Mercedes повантажив машину на евакуатор.

За даними з анонімних джерел, Range Rover імовірно зареєстрований на Приходько Романа Миколайовича 1980 року народження. Однак фактичним користувачем автомобіля імовірно є Діденко Ігор Миколайович, народжений 20 квітня 1964-го, уродженець м Козятин Вінницької області. Імовірно, на цій машині Ігорем Діденко вже здійснювались адміністративні правопорушення: 7 червня, 7 травня, 27 та 28 березня.

"Вікіпедія знає людину з повністю співпадаючими ім'ям, а також датою і місцем народження - це Ігор Діденко, заступник міністра енергетики України", - повідомляється у групі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення