Раптово прозріла і полюбила Україну: в мережі показали сльозливі одкровення мешканки Донбасу

У мережі з'явилося відео з одкровеннями жительки Слов'янська про те, як змінилися її погляди на життя після окупації Росією і визволення міста Збройними силами України.

Його опублікував користувач Вася Барабаненко в своєму Twitter.

"Я щоранку прокидаюся і дякую хлопцям, які принесли нам цю свободу. Я не знаю, як би я жила на тій частині території. Я просто наче жити почала, коли прийшло звільнення, усвідомлення. Ми ж жили, як бур'ян. Ми не були патріотами, тому що нас не виховували. Навпаки все це гасилось", - стверджує жінка.

Однак не всі користувачі соціальної мережі, які подивилися відео, повірили у щирість її слів. Крім того, багато хто відзначає, що значна частина жителів тимчасово окупованих територій тривалий час займала абсолютно пасивну позицію і прокинулася занадто пізно.

"Моя знайома приблизно те саме говорить - "раніше якось не замислювалася, але коли місто захопили, зрозуміла раптом, як сильно люблю Україну", - пише фотокореспондент Василь Максимов.

"Не смішіть цими донецькими артистами. То в Донецьку прозріли, то в Криму бульбашки за Україною пускають. К*цапи ніколи не любили Україну", "Тому століттями знущалися і знищували, а тут розплакалася, тому що так любить Україну. Смішняки", - відзначають скептики в коментарях.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення