Раптово зупинилося серце: у Вінниці помер відомий шоумен (фото)

У ніч на 1 травня у Вінниці помер багаторазовий чемпіон міста з КВК Дмитро Науменко. Про це повідомляє ресурс "33-й новини", посилаючись на інформацію від його друзів і колег.

Дімі Науменку було тільки 39 років. Свого часу він був чемпіоном Української ліги КВН у складі команд «Будьмо», «Палата №6» та «Вінницькі Перці». Працював ведучим на телебаченні, арт-директором та МС у розважальних закладах Вінниці, Одеси та Хмельницького, ведучим масштабних святкових заходів у різних містах України. Неодноразово організовував святкування до Дня Вінниці, Дня Незалежності у місті, був організатором новорічних святкувань біля головної ялинки міста.

"Ця звістка шокувала всіх, хто знав Дмитра - дуже життєрадісну і оптимістичну людину. Посмішка дійсно не сходила з його обличчя... В голові не вкладається! Чому так рано?!", - прокоментували новину його шанувальники.

Стало відомо, що у Діми раптово зупинилося серце. Однак ще на Великдень, 28 квітня, він опублікував на своїй сторінці в соцмережі своє радісне фото біля фонтану "Сонячна система" на проспекті Космонавтів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення