Раритетна контрабанда: в Україну намагались ввезти старовинні годинники, біжутерію та медалі

На українсько-польському кордоні вилучили рекордну кількість раритетів. Працівники Галицької митниці, спільно зі співробітниками СБУ, виявили понад 4,5 тисячі цінних рідкісних речей. Про це повідомили у Державній митній службі України.

"Купюри, медалі, монети, старовинні годинники та біжутерію виявили під час митного контролю в пункті пропуску "Краківець-Корчова" (Львівська обл.). Незаконно перевезти ці речі з Польщі в Україну намагався водій мікроавтобуса, 36-річний громадянин України", - йдеться у повідомленні.

Чоловік прямував смугою спрощеного митного контролю, однак посадова особа митниці запропонувала водію пред'явити переміщуваний в мікроавтобусі багаж до митного контролю.

"У трьох господарських сумках були коробки, в яких і містився "справжній скарб". Понад дві тисячі монет різних номіналів та виробників, 140 одиниць виробів біжутерії (шпильки, браслети, намиста), старовинні наручні та кишенькові годинники, майже 2,5 тисяч банкнот різних країн та номіналів, а також понад 200 монет у футлярах", - розповіли подробиці митники.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення