Редактора сайту "Ехо Москви" викликали на допит у ФСБ

Головного редактора сайту радіостанції «Ехо Москви» Віталія Рувинского викликали відразу на два допиту, повідомив у Twitter головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов.

За його словами, 6 червня Рувинського допитає МВС з приводу блогу Олексія Навального, а 7-го — ФСБ з приводу колонки Андрія Піонтковського про Чечню, в якій у лютому прокуратура виявила ознаки екстремізму.

Раніше 5 липня Венедиктов повідомляв у мікроблозі, що у зв'язку з розслідуванням стосовно Піонтковського ФСБ вилучає у редакції листування з публіцистом.

Адвокат Марк Фейгін заявив «Інтерфаксу», що в даний момент Піонковський перебуває за кордоном і не має наміру повертатися. Він залишив Росію в лютому з-за боязні кримінального переслідування після того, як Генпрокуратура знайшла в його колонці «Бомба, яка готова вибухнути» екстремістські висловлювання.

Фейгін також повідомив, що слідчі органи не повідомляли його як представника Піонтковського про порушення кримінальної справи.

1 червня Рувинського вже допитували співробітники поліції з приводу публікацій Олексія Навального в розділі «Блоги» на сайті радіостанції. Питання до главреду ресурсу, зокрема, стосувалися можливості Олексія Навального самостійно публікувати свої тексти на сайті «Ехо Москви» без відома редакції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення