Рейс Egypt Air до Хургади був затриманий через повідомлення про бомбу на борту

 ТАСС

Через повідомлення про бомбу на борту літака ( Каїр - Хургада), рейс Egypt Air був затриманий на кілька годин. В цілях безпеки пасажирів пересадили на інший лайнер. Про це йдеться в офіційній заяві національного єгипетського перевізника.

Інформація про закладений вибуховий пристрій не підтвердилася, повідомляє єгипетське інформаційне агентство МЕНА. За даними Egypt Air, рейс MS042 до Хургади слідував у вівторок увечері за розкладом. Літак, готуючись до зльоту, вже вирулював по злітно-посадковій смузі каїрського міжнародного аеропорту, коли одна з пасажирок, громадянка Чехії, повідомила стюардесам про СМС з інформацією про бомбу на борту. Повідомлення, як виявилося, прийшло на мобільний телефон пасажира, який обіймав сусіднє з нею крісло.

У результаті лайнер був перегнаний на безпечну стоянку, всіх пасажирів і членів екіпажу евакуювали. Вони самі і їх багаж був ретельно оглянутий, але ніяких підозрілих предметів виявлено не було. Тим не менш, вказали в Egypt Air, було прийнято рішення замінити борт. На ньому всі пасажири, крім подружньої пари з Чехії та їхнього сусіда, що отримав підозріле СМС змогли з великим запізненням вилетіти в Хургаду.

Громадянку Чехії, супроводжував її чоловіка і чоловіка, який отримав СМС про вибуховий пристрій у літаку, затримали для з'ясування всіх обставин інциденту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення