Реклама запліснявілого бургера підірвала мережу

Реклама мережі ресторанів швидкого харчування із зацвілим бургером викликала хвилю обурення в мережі. Ролик з'явився на офіційній сторінці закладу Бургер Кінг у Twitter.

У ролику йдеться про те, що в продажу в мережі ресторанів є бургер, зроблений з повністю натуральних продуктів. Згодом натуральна їжа псується, і саме цей процес знятий на відео і показаний в ролику. Бургер знімали протягом 34 днів, показавши, як він пліснявіє і псується.

У ресторані заявили, що "краса справжньої їжі в тому, що вона стає потворною". Саме тому в Бургер Кінг створили воппер без штучних добавок, барвників, ароматизаторів та консервантів. Наприклад, в мережі можна знайти безліч роликів бургерів з іншої відомої мережі ресторанів, які не змінюються протягом багатьох років.

Багато користувачів мережі зазначили, що реклама викликала у них огиду. Деякі написали, що більше не хочуть відвідувати заклади ресторану. Інші користувачі зауважили, що ролик підкреслює натуральність використовуваних рестораном інгредієнтів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення