Рецидивіста засудили до 14 років ув’язнення за розбій і вбивство

У Києві до 14 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який з метою пограбування позбавив життя потерпілого. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

“Злочин стався у вересні 2015 року біля площі Перемоги у Києві. Обвинувачений, перебуваючи разом з особою, матеріали відносно якої виділені в окреме кримінальне провадження, побачив на вулиці перехожого. Упевнившись, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння, зловмисники вирішили його пограбувати. Молодики запропонували чоловіку провести його додому, на що останній погодився. Опинившись у безлюдному місці, нападники обступили потерпілого з двох сторін, після чого обвинувачений ножицями наніс чоловіку один потужний удар в шию. Від отриманої травми потерпілий помер на місці”, — йдеться у повідомленні.

Зловмисники вкрали речі потерпілого та втекли.

За результатами судового розгляду 31-річного обвинуваченого, який раніше вже був засуджений за насильницький злочин, визнано виним. Вироком суду йому призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Також зловмиснику доведеться сплатити 300 тисяч гривень моральної шкоди на користь потерпілої сторони.

Тривають заходи по встановленню місцезнаходження співучасника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення