Резонансна ДТП з Зайцевої: потерпілі зробили різку заяву про винуватців трагедії

 Апостроф

Постраждалі в смертельному ДТП на вулиці Сумській в Харкові заявили, що винуватці трагедії не шкодують про те, що трапилося, а хочуть якнайшвидшого закриття справи.

У Київському районному суді Харкова повторно допитали потерпілих в ДТП на Сумщині.

"Того вечора я просто стояв і голився, коли раптом забігла дружина і сказала про те, що сталося. Ми відразу взяли таксі і поїхали шукати наших дівчаток. У той момент старша дочка перебувала на операції. По фотографії медики впізнали дівчаток і сказали, що Діану теж оперують. Ми намагалися дізнатися, що з Сашею, але незабаром підійшов поліцейський і сказав, що чоловіка Оксани більше немає", - заявив батько однієї із загиблих Ігор Берченко.

За його словами, їх сім'я не вірить в каяття водія Lexus Олени Зайцевої.

"По 50 тисяч гривень ми отримали 10 і 16 листопада, але Діана померла раніше, 26 жовтня. Гроші прийшли від якоїсь Іванової. Моя дружина зустрілася з нею і попросила номер карти, щоб повернути гроші. Та спокійно написала його", - зазначив чоловік.

Батько дівчат згадує, що про загибель близьких Оксані Євтєєвої не розповідали до останнього.

"Спочатку ми сказали, що Саша у відрядженні. Оксаночка хотіла подзвонити йому, але ми говорили, що у нас забрали телефони. Потім лікарі зробили укол і ми про все розповіли", - додав чоловік.

Сама Оксана Евтеева, дівчина, яка втратила в автокатастрофі сестру і чоловіка, заявила, що не вірить в щирість слів Олени Зайцевої.

"Зі мною ніхто не зв'язувався. Через адвоката запропонували допомогу в обмін на якісь послуги. Ми думаємо, що мова повинна була піти про відмову від звинувачень. Вони ні в чому не каються, а хочуть, щоб все скоріше закінчилося, в той час як моя реабілітація триває другий рік", - розповіла потерпіла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення