Росіян вразила відповідь Путіна про загибих в Україні солдат РФ: опубліковано документ

Росіянин Костянтин Селезньов отримав дивовижну відповідь від президента РФ Володимира Путіна на питання про те, скільки росіян загинуло в зоні АТО в Україні.

Про це Селезньов написав у блозі на politota.dirty.ru.

Він повідомив, що 10 листопада надіслав президенту РФ наступне звернення: «Здрастуйте, пане Президент. Мета мого звернення — отримати відповіді від Вас на дуже важливі для мене, громадянина РФ, питання.

1) чи Має громадянин РФ право знати, скільки приблизно росіян загинуло в зоні АТО на території України?

2) Якщо відповідь на перше питання — ствердна, то хто може надати мені таку інформацію?

3) Якщо відповідь на перше питання — негативна, то чому?

Мої спроби дізнатися приблизну кількість загиблих поки безрезультатні. В МЗС РФ повідомили, що не володіють інформацією. СК РФ відмовився надавати інформацію. Депутати відмовилися робити відповідні запити. Дякуємо за майбутню відповідь. Селезньов Костянтин Анатолійович».

«І ось учора (12 листопада) я отримав лист з Адміністрації Президента. Процитую з цього документа: «зміст питання не відноситься до діяльності Президента» і «відомості про наявність запитуваної Вами інформації в іншому державному органі не володіємо», — пише росіянин.

«Отже, можна підвести підсумок тривалої епопеї з моїми докучаннями по різних дуплах влади з питанням про кількість загиблих в зоні АТО росіян. Глава держави офіційно мені відповів (через уповноважених ним осіб), що він не вважає своїм обов'язком як Президент відстежувати інформацію про загиблих у цьому конфлікті росіян. Глава держави офіційно мені відповів (через уповноважених ним осіб), що йому нічого не відомо про існування якого-небудь дупла, яке відстежує інформацію про загиблих у цьому конфлікті росіян. Чесно кажучи, я навіть ошелешений. Не очікував такого стриптизу від Путіна. Президент — ну зовсім голий!» — дивується Костянтин Селезньов.

«На мою думку, ці два його визнання можуть служити підставою для імпічменту. Але, враховуючи специфіку нинішнього стану нашої держави, правильніше сказати так: «Ці визнання Путіна можуть служити приводом звернутися до депутатів з пропозицією про імпічмент Путіна». Треба подумати над формулюванням такого звернення. (Тобто які статті Конституції порушує Путін) Звернутися з метою подивитися на аргументацію відмови від постановки питання про імпічмент», — пише росіянин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення