Рибалки підняли бунт на російському кораблі

 ТАСС

Рибалки, яких прикордонники зняли з судна у Норвезькому морі, голодували на борту 3 дні, вимагаючи зарплати і можливості покинути аварійне судно. Як повідомили у неділю в ФСБ РФ, припинити голодування вони погодилися тільки після бесіди з представниками прикордонного управління та слідчими під час огляду судна в Норвезькому морі

Шість рибалок, які заявили про порушення їхніх прав, в норвезькому Кіркенесі зійшли з борту і на автобусі прибутку в Мурманськ ", - повідомили у відомстві.

Моряки з "Камчатки", які прибули до Мурманська, повідомили в неділю, що спочатку до акції протесту приєдналися 13 з 29 членів екіпажу, кілька людей зважилися на голодування, але потім частина з них, боячись складнощів і втрати зарплати, продовжили роботу. Троє осіб, що почали голодовку, були переведені в статус пасажирів, їм довго не давали зв'язатися з рідними. У одного з голодуючих почалися проблеми з серцем, медичної допомоги він на борту не отримав. При цьому зарплату моряки не отримували з вересня, продовжуючи працювати на судні по 16 годин на добу без вихідних.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення