Різала обличчя, била ножем, а потім обезголовила: жінка свідомо вбила доньку в Харкові

38-річна Тетяна П'янова із села Подвірки на Харківщині, підозрювана у жорстокій розправі над своєю 13-річною донькою, завдала дівчинці не менше 20 ударів ножем. Про це свідчать матеріали слідства щодо резонансного вбивства, опубліковані в Єдиному реєстрі судових рішень.

"У ніч на 30 квітня жінка, перебуваючи за своїм місцем мешкання разом із малолітньою донькою, діючи на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних стосунків зі злочинним умислом на вбивство малолітньої з особливою жорстокістю. Вона розуміла реальну можливість настання смерті потерпілої, а також бажаючи її, заподіяла не менше 20 ударів ножем по голові та в обличчя потерпілої, усвідомлюючи при цьому, що заподіяні тілесні ушкодження завдавали потерпілій великих страждань", - йдеться у матеріалах.

Як зазначається, від отриманих тілесних ушкоджень дівчинка померла на місці. А підозрювана, відокремивши ножем її голову від тіла та поклавши відокремлену частину тіла вбитої в полімерний пакет, залишила місце вчинення злочину та пішла в напрямку Харкова, де була виявлена працівниками Національної поліції.

Нагадаємо, неадекватну оголену жінку з пакетом, у якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові. Вона кидалася на поліцейських. Пізніше виявилося, що голова, яка була в пакеті у неадекватної, належить її дочці-підлітку Христині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення