Різанина через парковку: пішохід пошматував водію обличчя, руки, ноги та живіт

На Стрийщині слідчі повідомили зловмиснику про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Потерпілий отримав кілька ножових поранень під час конфлікту, який виник через зауваження перехожого про неправильно, на його думку, припаркований автомобіль. Про це повідомили у поліції Львівської області.

"Перехожий зробив потерпілому, 31-річному місцевому мешканцю, зауваження щодо того як той припаркував свій автомобіль. Між чоловіками зав’язалась словесна перепалка, що переросла у бійку, під час якої пішохід завдав водію кількох ударів ножем, після чого втік. У подальшому медики діагностували у пораненого, зокрема, "різані рани обличчя, руки, ноги та проникаюче поранення в ділянці живота", - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 23-річний місцевий мешканець. 26 лютого слідчі повідомили йому про підозру у вчинення кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення