Різанина у Миколаєві: чоловік вбив товариша в гостях у жінки

У Миколаєві чоловік вбив свого товариша, перебуваючи в гостях у жінки. Поліцейські затримали підозрюваного. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Тіло чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини виявили медики у приватному будинку, розташованому на території одного з садово-виноградних товариств у Миколаївському районі.

"Першими на місце події прибули патрульні поліцейські, які затримали причетного до вчинення злочину 45-річного місцевого мешканця, щойно він спробував залишити місце злочину. Правоохоронці з’ясували, що подія сталась за місцем мешкання 36-річної знайомої чоловіків, куди вони напередодні прийшли та разом вживали спиртне. Коли жінка ненадовго вийшла з приміщення, між постраждалим та затриманим виникла сварка, в ході якої зловмисник вдарив опонента ножем", - йдеться у повідомленні.

Знаряддя злочину – ніж – поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. За процесуальної підтримки прокуратури найближчим часом йому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство", та обиратиметься запобіжний захід. Відповідно до санкції інкримінованої статті чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення