Різав ножем, а добивав гайковим ключем: в Одесі біженець вбив квартиранта (відео)

В Одесі житель Харкова жорстоко розправився із товаришем. Причиною став конфлікт через гроші. Труп закатованого до смерті чоловіка пролежав у квартирі, де сталось вбивство, цілий тиждень. Аж доки сусіди не почули сморід тіла, що почало розкладатись у літню спеку.

"Подія сталася у орендованій в Одесі оселі, де чоловіки проживали, ховаючись від збройної агресії РФ у рідному місі. Підозрюваний спочатку кілька разів ударив потерпілого ножем, а потім добив гайковим ключем. Причиною такого звірства стала відмова у проханні позичити гроші. Після скоєного зловмисник взяв дві тисячі доларів США, зібрав речі і втік додому. Виявили вбитого за тиждень, після того як сусіди відчули сморід в будинку", - розповіли у поліції.

Оперативники відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 затримали правопорушника у тимчасовому помешканні на Харківщині, де той, намагаючись уникнути відповідальності, почав переховуватись.

Слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси оголосили харків’янину підозру за п.6 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування правопорушника помістили під варту. За скоєне йому загрожує від 10-ти до 15-ти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення