Різав, розчленовував, топив: у Дніпрі затримали серійного маніяка, серед його жертв – 13-річна дитина (обережно, фото)

 Свои. Кривой Рог

Шокуюча історія трапилася у Дніпрі. Поліція затримала серійного маніяка. Виявилося, що у серпні він вбив 13-річного хлопця, півроку тому – 64-річного чоловіка, а у 2020 розчленував тіло свого родича та викинув його останки у водойму.

У серпні 2022 року у Дніпрі по вулиці Юності знайшли труп 13-річного підлітка. Тіло знаходилося у ліжку у власному будинку жертви. На спині в хлопця були ножові поранення, крім того рани були у районі живота, ключиці та шиї.

Увага! Фото містять шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЮТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою.

Поліцейським вдалося затримати вбивцю через два місяці – 17 жовтня. Тоді ж виявилося, що 59-річний чоловік скоїв не один тяжкий злочин. Декілька років тому він вбив свого родича, розчленував його тіло, а останки скинув у водойму.

У мережі з’явилось відео з фрагментом затримання серійного маніяка.

Також, на думку слідства, дніпровський маніяк причетний до вбивства 64-річного чоловіка, якого шукали вже півроку. Цій жертві підозрюваний наніс десять ножових ударів. Тіло знайшли у ямі в одному з гаражів.

Джерела видання кажуть, що кількість жертв маніяка може виявитися більшою. Зараз поліцейські проводять експертизи та перевіряють інформацію щодо інших ймовірних постраждалих осіб від рук затриманого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення