Рятувальники евакуювали частину жителів з аварійного будинку у Києві

 УНН

На Червонозоряному проспекті у Києві обвалилася опорна стіна будинку №14. Жителів одного із чотирьох під'їздів евакуювали та обігрівають у палатці біля будинку. Про це у коментарі УНН розповіла прес-секретар ДСНС Києва Світлана Водолага.

"У будинку на просп. Червонозоряному 14 обвалилася опорна стіна будинку", - повідомили у прес-службі ДСНС.Наразі евакуювали один під’їзд на 40 квартир.Ще три під'їзда лишаються заселеними, однак усім було рекомендовано вийти з будинку.

"Цей під'їзд було відключено від напруги та відключили від опалення. Ми поставили палатку для обігріву тих, хто евакуйований і до 18:00 після проведення геодезичні роботи і ми уже будемо розуміти, чи зможуть знаходитися у будинку люди і що з ними робити далі", - повідомила С.Водолага.Вона додала, що о 17:00 буде проведено засідання комісії ДСНС з цього питання.

"Піднімається проектна документація, де спеціалісти будуть вирішувати, яким чином проводити ремонт", - пояснила речниця ДСНС Києва.

При цьому наразі йдуть лише попередні ремонтні роботи.

"Обрізають дерева для того, аби будівельники могли дійти до того місця, де поблизу гаражів обвалилася стіна", - додала вона.

С.Водолага наголосила, що зараз на місці пригоди перебувають психологи ДСНС, у разі необхідності надання психологічної допомоги.

"З аварійного під'їзду люди разом із рятувальниками та поліцією, щоб не було мародерства, зможуть заходити та забирати свої речі", - додала С.Водолага

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення