Рятувальники працювали в апаратах: на Сумщині під час пожежі виявили тіло людини

У четвер 22 квітня о 23:40 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в будинку на Білопільщині. Про пожежу повідомив чоловік, який побачив дим з вікна будівлі. Про це повідомляє ДСНС.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю перекриття, стіни по всій площі, а також речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 8 км від осередку горіння.

Під час проведення розвідки в кімнаті на підлозі вогнеборці виявили тіло людини. Ним виявився господар будинку 1956 року народження. О 00:20 загоряння локалізували, а о 04:20 – витративши на гасіння майже 10 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с. Річки

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення