Робив ремонт: на Київщині робітник жорстоко побив роботодавця (фото)

На Київщині поліцейські затримали чоловіка, який жорстоко побив свого знайомого. Про це повідомляє місцева поліція.

В селі Білогородка Києво-Святошинського району під час вживання спиртних напоїв між господарем квартири та 31-річним різноробочим, який робив ремонт, виникла сварка, яка переросла у бійку. Будівельник наніс власнику помешкання численні травми голови.

Так, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що у одному з будинків села Білогородка Києво-Святошинського району сусіди виявили побитого чоловіка у непритомному стані.

На місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. 29-річного потерпілого госпіталізували до медичного закладу, де йому діагностували забій головного мозку та перелом кісток черепу.

Поліцейські провели необхідні оперативно-розшукові заходи та встановили особу зловмисника. Його затримали за місцем тимчасового проживання на території будівельного містечка. Правоохоронці вилучили низку речових доказів, які підтверджують причетність чоловіка до вчинення злочину.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі Києво-Святошинського відділу поліції за процесуальним курівництвом місцевої прокуратури оголосили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує ув’язнення на строк від п'яти до восьми років. Запобіжний захід обере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення