Родич вчинив розправу над 77-річною бабусею на Кіровоградщині

 УНН

На Кіровоградщині поліцейські розкрили умисне вбивство 77-річної пенсіонерки. У скоєнні тяжкого злочину нині оголошено підозру родичу потерпілої. Про це поінформували в прес-службі ГУ НП в області

Згідно з інформацією, перебуваючи у неприязних відносинах з бабусею, чоловік вчинив з нею сварку, а потім вдарив ножем. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Пригода сталася у Бобринецькому районі, що на Кіровоградщині. До поліції надійшло повідомлення від онука жінки, який, навідавшись зранку до її будинку, виявив зламаними вхідні двері, а в одній з кімнат — тіло небіжчиці.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. В результаті проведеної роботи поліцейським вдалося з’ясувати обставини події та затримати особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився родич потерпілої. За попередньою інформацією, маючи проблеми у своїй сім’ї, чоловік постійно звинувачував у них родичів дружини. В день, коли сталася трагедія, зловмисник, за його словами, прийшов до бабусі, аби поговорити, потім посварився, вдарив її ножем, а потім втік.

У подальшому, чоловік з місця постійного проживання не виїздив, поводився спокійно та робив вигляд, що нічого не знає про пригоду.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”. За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення